RAMSES ZUIDBROEK

RAMSES ZUIDBROEK Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 712 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramses Zuidbroek. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 20:18 Heerlijk gegeten!!
13 jun 2022 om 7:24 Het eten was er snel , en het was weer heerlijk hoor alles goed op temperatuur ook
11 jun 2022 om 19:50 Eten was heel goed. Alleen er staat binnen een half uur ongeveer wordt het wel bezorgd maar dat duurde bij ons dus veel langer. Jammer
9 jun 2022 om 14:35 Heerlijk ! Zeker een aanrader
7 jun 2022 om 23:31 Eten besteld, na 2 uur gebeld waar het bleef, aangezien de foodtracker aangaf dat het er elk moment zou zijn. Toen we iemand aan de telefoon kregen, vertelde ze dat ze het binnen een kwartier zouden beginnen te maken. Bestelling geannuleerd.
6 jun 2022 om 20:06 Na 2,5 uur zelf opgehaald
6 jun 2022 om 19:38 Pizza besteld vanwege de zalm en garnalen, maar dit zat helemaal niet op de pizza. Ingredienten waren vast op, als ik dat wist had ik wat anders besteld. Vanwege de trek wel wat happen van gegeten, maar de pizza was niet lekker helaas.
4 jun 2022 om 19:17 Eerste keer besteld maar super lekker Op naar de volgende keer
25 mei 2022 om 1:29 Zeer tevreden met Ramses!
23 mei 2022 om 12:45 Zoals altijd heerlijk gegeten
22 mei 2022 om 20:24 Hele lekkere pizza en snelle bezorging
18 mei 2022 om 22:14 Diep en dan ook diep triest. Lamacun besteld die was er niet als vervanging broodje doner besteld. Krijg je een bak vlees met een klef shoarma broodje erbij. Dat is geen broodje döner in en in triest. Ik bestel hier niet weer. Te vaak te slecht.