RAMSES ZUIDBROEK

RAMSES ZUIDBROEK Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 754 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramses Zuidbroek. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 16:59 Eten was gloeiheet net of ie zo uit de oven kwam. Goed belegde pizza, weinig vet in de doos top!! en bezorging was korter dan aangegeven en hele vriendelijke bezorger die ons ook bedankte voor de bestelling. Zeer tevreden.
14 sep 2022 om 21:16 Heerlijke pizza!!
11 sep 2022 om 20:02 Zoals altijd heerlijk gegeten producten goed gevuld. Bezorging vrij snel. Wij zijn heel tevreden!
10 sep 2022 om 23:35 Pizza met kip die niet gaar was. Binnenkant was rauw.
9 sep 2022 om 20:03 Hartstikke lekker gegeten eten heerlijk warm en goed verpakt. Zoals altijd weer hartstikke tevreden!
8 sep 2022 om 19:47 Eten bijna koud turkse tosti die droog is en kaas op boter lijkt
7 sep 2022 om 1:45 Heerlijk gegeten snelle bezorging heel klantvriendelijk
4 sep 2022 om 11:27 Gisteren rond half 7 eten besteld, niets aparts, een turkse tosti en een portie spareribs. Rond 9 uur kwamen ze het brengen nadat ik rond half 9 had gebeld. Het is druk, eerlijker was geweest, sorry we zijn u vergeten.
3 sep 2022 om 19:49 Was weer erg smakelijk.
3 sep 2022 om 19:12 Lekker malse spareribs en een lekkere salade met veel ingrediënten. Leuk detail is het bijgevoegde verfrissingsdoekje. Ik was aangenaam verrast.
1 sep 2022 om 19:24 Het eten was super lekker. Bezorging keurig op tijd. Zou alleen het sla wat jullie in bakjes serveren even goed na kijken of het wel mee kan
1 sep 2022 om 8:01 Alleen jammer dat ik zonder groenten heb besteld en toch groenten kreeg. Dis is al de tweede keer. Verder heerlijk eten en goede bezorging